VERV EN VENN.

By | 15. mai 2017


Kjenner du noen som har en interesse for fjordhesten ?

Hei , vi  ønsker oss flere medlemmer som har samme interesse som oss .

Rett og slett Norges fantastiske nasjonalhest : FJORDHESTEN.


Fjordhesten var i grunn en sterk,stabil og grov arbeidshest som nå har blitt utviklet  til en veldig allsidig rase som brukes til alt den blir lært til . Den er kjent for å være veldig stabil ,kald i hodet og lettlært . 

Vi er ett lite lag som kjemper for den utryddelsestruet rasen som vi ikke vil miste på grunn av dens fantastiske utseende og vesen . Laget har ikke noen form for dugnader og tvang av å selge diverse for inntekt , , ,som  mange andre diverse lag og klubber har .       Vi lager samlinger og har fellesturer sammen .Vi hjelper hverandre og vi arr. kombinert utstilling hvert  3 år .Vi prøver å gjøre ting som innfrir  våres medlemmers ønsker . Medlemskontigenten er 200kr  for året pr person .

Vil du være medlem så ta kontakt  med

Facebooksiden våres  eller  noen av oss i styret .    Eller sett over pengene på konto 39336002013 men husk å merke det  med navn .

Vi har nå fått tak i noen flotte bilder med rammer som vi vil gi ut til medlemmer som verver 3 venner inn i laget  . Du kan også verve deg selv ( hvis du ikke har vært medlem tidligere ) og to venner så sender vi deg en vervepremie  .

VELKOMMEN !