Ut på tur ALDRI sur !

By | 14. juli 2019

Lørdag den 13 Juli .

UT PÅ TUR ALDRI SUR 🙂

Da pakket vi hengeren med hest inni og dro til Gautvika  til Lene som driver Stall Solvang .Overskyet  ,men det perfekte været for både de 4beinte og oss på to, ikke for varmt eller for kaldt . Mange var borte på ferie  men vi fikk med oss 9 ekvipasjer og ca  14 personer .Yngste ekvipasje på 5år og den eldste holder vi hemmelig .

Vanligvis så bruker turen å gå irundt Godalen ,men med en  litt utrent kjørehest ble turen endret til «innover til Fossen» Turen tok ca 1-1,5 time . Blide og fornøyde barn og voksne .Denne turen må vi gjøre igjen .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.ETTER TUREN :

Lek på banen for alle som ville delta .Dette falt i smak hos alle og de fikk noen utfordringer som de skulle prøve å få til .Rekruttering er veldig viktig i sporten og Lene /Stall Solvang driver Ponniklubb der de ikke bare lærer å ri ,men også hva det innebærer å ha en hest for eksempel møkking ,håndtering av hest ,vedlikehold av utstyr og bruk av utstyr  .ETT FANTASTISK TILBUD ,

 

 

 

 

 

 

.

.

 

 

 

.

 

 

 

 

.

.

 

 

 

.

 

 

 

.

.ALLE FIKK EN ROSETT FOR DELTAKELSE :

 

 

 

 

 

 

 

GRILLING OG SOSIALT :

Vi avsluttet dagen med grilling og sosialt samvær .  All honnør til verten Lene ,tusen takk for at vi fikk komme .Og ikke minst den beste EPLEKAKA jeg har smakt (nam nam )

VI SNAKKES !